Jatta

Kummi pienelle Jatta-tytölle

Minä synnyin sisareni kanssa yhden vanhuksen pihamaalle. Hän piti meistä huolta jonkin aikaa, mutta terveytensä vuoksi ei enää jaksanut touhuta kahden pienen tyttöpennun kanssa. Mutta onneksi saimme turvapaikan täältä tarhalta ja pääsimme asumaan koirataloon kahden muun pentukoiran seuraksi. Minä leikin ja touhuan kovin sisareni kanssa, mutta haluan viettää aikaa myös omissa oloissani. 

Siinä missä sisareni ottaa riemukkaasti ihmisen vastaan, minä taas olen pidättyväisempää sorttia. Nyt olen turvallisessa paikassa kasvamassa ja toivon kovin, että löydän itselleni ikioman kummin, joka tukee minun elämääni täällä. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.