Jatta

Jatta odottaa omaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 15.8.2023 

Paino 5,5 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Tämä suloinen tyttö syntyi sisarensa kanssa erään vanhuksen pihamaalle. Vanhus huolehti pennuista jonkin aikaa, mutta terveytensä vuoksi ei enää jaksanut touhuta kahden pienen tyttöpennun kanssa. 

Tytöt saivat turvapaikan tarhalta ja ovat nyt valmiita muuttamaan omiin koteihin. Jatta on pieni töpöjalka ja sisaruksista se, joka tykkää enemmän touhuta omissa oloissaan ja joka suhtautuu ihmiseen sisartaan maltillisemmin. 

Jatta on herttainen tyttö, joka ei ala kahinoida muiden kanssa, vaan alistuu, jos toinen vähääkään ärähtää. Jatta tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Jatalle etsitään luotettavaa kotia, jossa on aikaa tälle pienelle tytölle. 

Uuteen paikkaan ja uusien ihmisten luo muuttaminen on niin jännittävä asia, että ymmärrystä ja maltillista suhtautumista tyttöä kohtaan täytyy olla. Hiljaa hyvä tulee. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Jatasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.