Hulk

Mistä löytyy koti Hulk-pojalle? 

Uros, kastroitu 

Syntymäaika 25.05.2022

Aikuiskokoarvio 20 kg+ 

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Henkilö, jonka koira oli synnyttänyt kuusi pentua, otti yhteyttä tarhanpitäjään. Hän pyysi, että pennut pääsisivät tarhalle, koska hän itse ei pystynyt pentuja pitämään eikä koteja niille löytää. Pennut otettiin tarhalle turvaan ja emo steriloitiin, jottei uusia pentuja enää synny. Toimenpide suoritettiin yhdistyksen tuella. 

Hulk on iloinen, herkkä, toimelias ja tasapainoisen oloinen kaveri. Hulk tuumailee hetken, ennen kuin tervehtii uusia ihmisiä. Kun poika on varmistunut siitä, että ihminen on ok, rapsutuksien saaminen on mitä ihaninta. Hulk etsii kotia, jossa se saa paljon rakkautta ja jossa on aikaa ja halua touhuta pojan kanssa. 

Kodissa täytyy olla kokemusta koirista jo ennestään ja kodin on hyvä sijaita rauhallisella alueella. Kodissa täytyy olla myös ymmärrystä, että uusiin asioihin tutustuminen vie oman aikansa, asiat eivät tapahdu hetkessä. Hulk ei sovellu kotiin, jossa on pieniä lapsia. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Hulkista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.