Hertta

Moi, minä olen Hertta!

Minut ja sisareni Helmi oli jätetty suomalaisen perheen portin eteen. He auttoivat meitä pieniä saamaan turvapaikan ja nyt olemme täällä tarhalla. Asun sisareni ja kahden muun koiranpennun kanssa samassa tilassa. Aristan sisareni tavoin vielä noita kahta muuta pentua. Mutta kun tässä nyt rauhassa katsellaan ja toisiimme totutaan, niin eiköhän meillä ala hommat sujua. 

Minä toivon kovin, että kasvan isoksi ja terveeksi tytöksi. Voisitko sinä auttaa minua hyvinvointini tukemisessa ja ilmoittautua kummikseni? 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.