Hertta

Hertta muuttaisi jo omaan kotiin 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 26.8.2023 

Aikuiskokoarvio n. 20 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Kavarna 

Hertta on mukava ja reipas tyttö. Tulee rohkeasti vierastakin ihmistä tervehtimään. Hertta asuu tarhalla laumassa, joten tämä karvatassu on jo tottunut toisiin koiriin. Hertta ja sisarensa Helmi oli jätetty suomalaisen perheen portille. Perhe auttoi pikkuisia saamaan turvapaikan tarhaltamme. Nyt Hertta on kasvanut sen verran isoksi tytöksi, että on jo valmis muuttamaan ikiomaan kotiin. 

Hertalle etsitään rakastavaa ja ymmärtäväistä kotia, jossa tämä herttainen neiti saa rauhassa ja ajan kanssa tutustua kotikoiran elämään ja jossa halutaan paneutua yhteiseen kivaan tekemiseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Hertasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.