Hero

Hero etsii uutta kotia Suomessa 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 13.4.2019 

Säkäkorkeus n. 60 cm, paino +30 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Suomi, Myrskylä 

Hero, lempinimeltään Hessu, on aivan ihastuttava rakkauspakkaus, kainaloperuna, joka kiintyy hyvin paljon ihmiseen. Onkin aika pitkälti sellainen yhden ihmisen koira, sillä oma ihminen on Hessun mielestä parasta maailmassa. Poika tykkää nukkua ihan kyljessä kiinni. Hessu on kova käyttämään nenäänsä ja kaikki nenätyöskentely on hyväksi tälle pojalle. Hessu tulee juttuun toisten koirien kanssa ja onkin tällä hetkellä kotihoidossa perheessä, jossa on 3 muuta koiraa. Kissojen kanssa Hessu ei tule toimeen. 

Poikaa ei suositella kotiin, jossa on pieneläimiä, sillä sen verran Hessussa on metsästysviettiä. 

Hessulla on myös haasteita, joten etsimme kotia, jossa on vankka koirakokemus ja ehdottomasti positiivinen ote koiran kanssa tekemisessä. Vaikka Hessu on iso ja voimakas koira, on hän hyvin herkkä ja haluaa tehdä ihmiselle mieliksi. Hihnassa kulkeminen on vielä harjoittelun alla ja poika saattaa välillä kiskoa varsinkin, kun hajut joskus ovat vaan niin mielenkiintoisia. 

Hessu stressaantuu ja kiihtyy nopeasti, joten kodin tulisi sijaita rauhallisella alueella ja mielellään omakotitalossa. Yksin olemiseen Hessu tarvitsee vielä opettelua. Nyt kotihoidossa poika on yksinoloajat ollut ulkoaitauksessa ja oma aitaus on tullutkin Hessulle hyvin tärkeäksi, jota myös helposti lähtee vartioimaan. 

Miesten ja yleensäkin uusien ihmisten kanssa Hessu tarvitsee aikaa tutustua. Hessulla on huonoja kokemuksia varsinkin miehistä ja luottamus heihin on vielä hakusessa. Hessu on nopea oppimaan asioita ja rakastaa rutiineja. Lempeällä ja kärsivällisellä ohjauksella tästä pojasta kuoriutuu mitä parhain ja mainioin kaveri. 

Hessu on aina elänyt koiralaumassa ja edellisessä kodissa oli myös useampi koira. Elämän yllättävien käänteiden vuoksi, Hessusta riippumattomista syistä, poika odottaa nyt uutta kotia kotihoitopaikassa. Koska ihminen on Hessulle niin kovin tärkeä, poika sopisi varmaankin myös ainoaksi koiraksi. Hessun luusto on kuvattu ja mitään poikkeavaa ei ole löytynyt. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Herosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.