Haya


Hei olen Haya!


Olen n. 12-vuotias vanha rouva. Saavuin tarhalle kun minusta huolta pitänyt nainen otti tarhaan yhteyttä ja kertoi muuttavansa toiselle puolelle maapalloa eikä voi minua ottaa mukaansa.


Alkuun olin ihmeissäni enkä ymmärtänyt miksi minulle tärkeä ihminen jätti minut. Onni kuitenkin oli että omistajani toi minut tarhalle eikä hylännyt kadulle.
Täällä tarhalla asun kahden muun koiran kanssa samassa aitauksessa ja heistä olen saanut hyvät kaverit ja asuintoverit itselleni. Vieraat ihmiset ovat minusta pelottavia ja seuraankin heitä mielummin vähän kauempaa. Haluaisitko sinä turvata elämääni alkamalla minulle kummiksi?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.
Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Hayan kummit:
Pirkko-Leena H.
Maija K.