Gina

Suloinen Gina etsii kotia 

Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 25.11.2023 

Aikuiskokoarvio n. 20kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Gina on huomattavasti rauhallisempi pentu Rocco-veljeensä verrattuna. Tyttö hakeutuu ihmisen luokse saamaan huomiota rauhallisin elein. Usein istuu kauempana ja seuraa muiden leikkejä, mutta osallistuu sitten, kun leikit ovat vähän rauhoittuneet. Gina väistyy ennemmin kuin alkaa nahistella muiden kanssa. Tyttö ei ole ollut kissojen kanssa tekemisissä, toisiin koiriin on kyllä tottunut. 

Gina sai veljensä kanssa turvapaikan tarhalta, kun oli huomattu kahden pikkuisen koiranpennun taapertavan kadulla keskenään. Pentujen emo oli jäänyt rekan alle. Nyt näille pikkuisille etsitään rakastavia loppuelämän koteja. Gina tarvitsee luotettavan ja tyttöön sitoutuvan kodin, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän pikkuisen neidin kanssa. Lempeällä ja johdonmukaisella ohjauksella tämä tyttö tulee kukoistamaan puutarhan kauneimpana kukkana. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ginasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.