Fifi

Fifi-tyttö etsii omaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 27.2.2023 

Paino n. 20 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Fifi ja viisi sisarusta löydettiin tehdasalueelta. Henkilöstö ruokki pentuja ahkerasti ja teki pikkuisille oman kopinkin. Huoli pentujen tulevaisuudesta sai suomalaisen työkomennuksella olleen henkilön etsimään pennuille turvapaikkaa. Eläinten ystävien avustamina pennut matkasivat yhdistyksemme Bulgariassa sijaitsevaan kotihoitopaikkaan. 

Fifi on pentueen arin tyttö, joka ei uskalla tulla tervehtimään uusia ihmisiä. Siksi Fifi tarvitsee kodin, jossa on jo kokemusta rescuekoirista ja jossa osataan kohdata arka koira ja ymmärretään antaa tarpeeksi aikaa kaikkeen uuteen sopeutumiseen. Rauhallinen asuinalue on Fifille paras paikka asua. Tyttöä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Fifistä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.