Ester


Kotihoidossa Suomessa ADOPTIOSSA

Suomessa, etsii pikaisesti uutta kotia tai kotihoitopaikkaa! 

Naaras 

Syntymäaika-arvio 14.10.2020 

Steriloitu 

Koko: n. 15kg, säkä n. 50cm 

Ester on tullut Suomeen 23.5.2021 samaan perheeseen Augustin kanssa, joka on saapunut Suomeen 20.11.2020. Ester etsii pikaisesti uutta loppuelämän kotia tai kotihoitopaikkaa perheen muuttuneen elämäntilanteen sekä koirien ylitsepääsemättömiksi muodostuneiden haasteiden vuoksi. Edellinen koti kertoo, että heillä ei ole enää aikaa koirille ja vaikeudet ovat sietämättömiä. Ester tarvitsee kodin, jossa on antaa aikaa ja vankka koirakokemus. Koirat haukkuvat yksin ollessaan jatkuvasti ja naapurit ovat huomauttaneet asiasta toistuvasti. Asunnossa ei ole mahdollista peittää ikkunoita, joten koirat reagoivat kaikkeen ulkona liikkuvaan sekä muun muassa kuuluviin ääniin. Lisäksi koirat ovat tuhonneet kodin irtaimistoa ja pureskelleet muun muassa ikkunan karmeja keskenään ollessaan. Hihnakäytöksen kanssa on haasteita, 

Ester muun muassa kiskoo hihnassa ja saattaa näykätä vastaan tulevia ihmisiä. Ester saattaa muutenkin näykkiä tuntemattomia ihmisiä. Koirapuistoon tytön kanssa ei voi mennä, sillä Ester komentaa, paimentaa ja näykkii muita koiria. Kodissaan Ester on ollut sisäsiisti ja nauttii autoilusta. Tutuille ihmisille Ester on sydämellinen ja luottavainen. Emme luovuta Esteriä kerrostaloon tai pienlapsiperheeseen. Mieluiten rauhallisen itsevarman koiran kaveriksi. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Esteristä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.