Elle

Reipas Elle tulisi jo kotiin! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 27.2.2023 

Paino 26 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Elle löytyi tehdasalueelta viiden sisarensa kanssa. Henkilöstö ruokki pentuja ja rakensi pikkuisille oman kopin. Suomalaisella työkomennuksella olleella henkilöllä oli huoli pentujen tulevaisuudesta ja niin hän otti yhteyttä yhdistykseemme. Tytöt saivat turvapaikan tarhalta. Elle on hyvin aktiivinen ja sosiaalinen tyttö, joka on mukana kaikessa mitä tarhalla tehdään. 

Huomiota saadakseen ottaa usein kiinni housun lahkeesta. Tämä tyttö ei ole sohvaperuna, vaan Elle tarvitsee kodin, jossa halutaan touhuta yhdessä neidin kanssa. Elle ei paljon arastele vieraitakaan ihmisiä, vaan antaa heti pusuja ihan roppakaupalla . Elle on pentueen isoin tyttö ja pitkine jalkoineen on hyvinkin nopea kaveri. Tyttö tulee toimeen muiden koirien kanssa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ellestä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.