Eetu

Minä olen Eetu-poika 

Minut jätettiin kylmästi pois auton kyydistä kaupungin keskustassa. Sinne minä jäin yksin harhailemaan. Mutta onneksi pelastaja saapui paikalle ja vei minut turvaan. Turvapaikassa takkuinen turkkini leikattiin heti ja oloni parani huomattavasti. Täällä minä nyt touhuan kivan koirakaverin kanssa. 

Tämä kaveri on rauhallista sorttia. Minä taas olen ihan päinvastainen tapaus. Mutta minähän olenkin vielä pentuiässä. Olisi kyllä mahtava juttu, jos joku teistä ihastuisi minuun niin, että ryhtyisi kummiksi tällaiselle kivalle Eetu-pojalle! 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kummit:

Leena U.