Eetu

Iloinen Eetu etsii kotia! 

Uros 

Arvioitu syntymäaika 15.1.2023 

Paino 15 kg 

Kastroitu

Eetu rakastaa kaikkea ja kaikkia on sitten kyse ihmisistä, toisista koirista tai kissoista. Eetu on vilkas, iloinen, avoin ja spontaani poika, joka nauttii keskipisteenä olemisesta. Jos joku asia näyttää mielenkiintoiselta ja kivalta, sitä täytyy päästä kokeilemaan kuten esimerkiksi mutakylpy mutalammikossa. Eetu toivoisi, että asiat tapahtuvat nyt ja heti, joten rauhoittumista kannattaa kotona vielä harjoitella. Eetu muistuttaa paljon isoa villakoiraa tai vesikoiraa. 

Vesi onkin Eetulle hyvin mieluisa elementti. Tarhan "uima-altaassa" tykkää lotrata veden kanssa. Eetu sai turvapaikan tarhalta, kun poika oli kylmästi laitettu ulos autosta kaupungin keskustassa. Takkuturkkinen Eetu huomattiin ja haettiin pois ihmisten ja autojen seasta. Eetun turkki leikattiin heti pojan olon parantamiseksi. 

Eetu etsii nyt rakastavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän iloisen pojan kanssa. Kodista täytyy löytyä myös ymmärrystä siihen, että kotikoiran elämään ja kaikkeen uuteen sopeutuminen ei tapahdu hetkessä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Eetusta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.