Donna

Donnalle ikioma koti! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 5.3.2023 

Säkäkorkeus n. 60 cm, paino 30-35 kg 

Sijainti Leshnikovo, Bulgaria 

Synnyinmaa Bulgaria 

Donna on iloinen, reipas, aktiivinen ja nopea liikkeissään. Tyttö tykkää hypätä ihmistä vasten saadakseen rapsutuksia ja antaakseen pusuja. Vieraita kohtaan Donna on aluksi varauksellinen, mutta kuitenkin utelias. Koirankopin takaa tyttö seurailee tulijaa ensin oman aikansa. Donna asuu samassa tarhassa kahden muun nartun kanssa. Kun ruoka-aika koittaa, Donna on se, joka menee ensimmäisenä syömään. Muut seuraavat perässä. 

Donna ja sisarukset päätyivät tarhalle, kun pikkuiset oli tuotu Bulgariassa asuvan aktiivimme pihalle silloin, kun hän itse ei ollut kotona. Kotiin tultuaan hän huomasi pihalleen jätetyt pentukoirat, jotka otti heti hoiviinsa. Pennut ovat saaneet kasvaa turvallisessa ympäristössä. 

Donna etsii rakastavaa kotia, jossa halutaan touhuta tytön kanssa ja jossa ymmärretään, että uuteen elämään sopeutuminen ei käy hetkessä. Donnalle toivotaan kotia rivitalosta/omakotitalosta. Tyttö ei sovellu pienlapsiperheeseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Donnasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.