Daisy

-Erityisadoptiossa-

Ihmisrakas Daisy odottaa omaa kotia

Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 8.4.2023 

Säkäkorkeus n. 60 cm, paino n. 35-40 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Daisy on ihmistä kohtaan kaikesta kokemastaan huolimatta avoin ja hyvin sosiaalinen. Tyttö haluaa antaa aina kunnon halauksen, kun häkkiin menee, eikä pusuiltakaan voi välttyä. Daisy on hyvin innokas, iloinen ja myös vähän raju otteissaan, kun vaan rakastaa ihmistä niin paljon. Ison kokonsa ja innokkuutensa vuoksi tyttöä ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia. 

Daisylle etsitään ehdottomasti rakastavaa ja luotettavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän aktiivisen tytön kanssa sekä kärsivällisyyttä opettaa neitiä kotikoiran elämään. Daisy soveltuu parhaiten ainoaksi koiraksi. Daisy on pelastettu kylästä, jossa sitä hakattiin ja jossa toiset koirat hyökkäilivät sen päälle eivätkä antaneet syödä. 

Tytön toisessa silmässä on vaurio, jonka on mitä ilmeisemmin aiheuttanut päähän osunut isku. Silmää on hoidettu ja lääkityksen tehoa seurattu. Silmänpaineet ovat nyt normaalit ja eläinlääkäri on sitä mieltä, että tytön silmä ei ole täysin sokea, joskin silmä on harmaa. Tämän silmävaurion vuoksi Daisy on erityisadoptiossa. 

Yhdistys haluaa auttaa koiria, joiden kodin saaminen muuten olisi kenties vaikeampaa esim. ikänsä tai vammansa vuoksi, maksamalla koiran adoptiokuluista puolet. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Daisystä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.