Cesar

Moikka! Minun nimeni on Cesar ja olen täällä kummia etsimässä. 

Meikäpoika oli kahdessa eri paikassa kanavahtina, mutta yllättäen söin kananmunat ja jahtasin kanoja, joten sain lähtöpassit molemmista paikoista. Onneksi minun tilanteeni huomattiin ja pääsin turvaan, sillä kaltoin kohdeltu poika minä olin. Nyt tässä tuumailen, josko sinä voisit tukea tätä uutta elämänvaihettani.

Saisit minusta iloisen ja mukavan veijarin kummikoiraksesi ja minä puolestani saisin varmuuden siitä, että ruokakipossa riittää naposteltavaa. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.