Cesar

Töpöjalka-Cesar etsii kotia 

Uros, kastroidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 29.1.2023 

Paino 11 kg, säkä n. 30 cm 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Cesar on iloisen oloinen ja mukava kaveri. Sosiaalinen poika, joka innostuu asioista, mutta ei kuitenkaan ole tuppautuvaa sorttia. Cesar on turvapaikan saatuaan elänyt laumassa ja on näin ollen tottunut jo toisiin koiriin. Cesar on entisessä elämässään joutunut muuttamaan paikasta toiseen. Poikaa on kohdeltu huonosti ja pidetty kettingissä. Cesar on ollut kanavahtina, mutta saanut lähtöpassit, kun söi munat ja höyhensi kanat hengiltä. 

Tästä syystä Cesaria ei suositella paikkaan, jossa on pieniä kotieläimiä. Cesarille etsitään turvallista ja poikaan sitoutuvaa kotia, jossa ymmärretään antaa tarpeeksi aikaa ja tilaa uuteen elämään ja ympäristöön sopeutumiseen sekä jaksetaan touhuta tämän nuoren ja energisen kaverin kanssa. 

Haukkuherkkyytensä vuoksi omakotitalo on varmaankin parhain asuinpaikka tälle veijarille. 

 Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Cesarista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.