Becky

Becky kaipaa omaa kummia! 

Minä olen iloinen ja touhukas pieni tyttö. Olen kahden sisareni kanssa kotihoidossa täällä Bulgariassa asuvan aktiivin luona. Meidät oli jätetty hänen pihalleen sillä aikaa, kun hän ei ollut kotona. Onneksi päädyimme tänne emmekä hylättyinä kadulle tai metsään. 

Olen onnellinen, kun saamme olla yhdessä. Me leikimme paljon ja saimme ensimmäiset lelummekin hoitajalta. Tulevaisuuden kannalta on hyvä asia, kun saamme jo näin pienestä asti tuntumaa kotikoiran elämään. 

 Minulla on nyt turvallinen paikka asua ja saan syödä vatsani täyteen joka päivä, mutta tarvitsen silti kummin apua. Kummin apu mahdollistaa monia asioita hyvinvointini tukemiseksi. Esimerkiksi laadukas ruoka on todella tärkeää kasvavalle pentukoiralle. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini:

Hanna-Kaisa M.