Becky

Mistä löytyy ikioma koti Beckylle? 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 5.3.2023 

Säkäkorkeus n. 60 cm, paino 30-35 kg 

Sijainti Leshnikovo, Bulgaria 

Synnyinmaa Bulgaria 

Becky on reipas ja iloinen tyttö, joka rakastaa rapsutuksia. Vieraita kohtaan Becky on aluksi varauksellinen ja koppinsa takaa tarkkaileekin tulijaa ensin oman aikansa. Becky asuu samassa tarhassa kahden muun nartun kanssa. Becky saattaa istua paikallaan pitkiäkin aikoja tarkkaillessaan tarhalla asuvien kissojen touhuja. Becky ja sisarukset päätyivät tarhalle, kun pikkuiset oli tuotu Bulgariassa asuvan aktiivimme pihalle silloin, kun hän itse ei ollut kotona. Kotiin tultuaan hän huomasi pihalleen jätetyt pentukoirat, jotka otti heti hoiviinsa. Pennut ovat saaneet kasvaa turvallisessa ympäristössä. 

Becky etsii rakastavaa kotia, jossa halutaan touhuta tytön kanssa ja jossa ymmärretään, että uuteen elämään sopeutuminen ei käy hetkessä. Beckylle toivotaan kotia rivitalosta/omakotitalosta. Tyttöä ei suositella pienlapsiperheeseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Beckystä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.