August


Kotihoidossa Suomessa ADOPTIOSSA

Uros 

 Syntymäaika-arvio 3.7.2020 

 Kastroitu 

 Koko: n. 35kg, säkä n. 63cm 

 August on tullut varattuna Suomeen 20.11.2020, siirtynyt kotihoitoon Lappeenrantaan 15.12.2022 alkaen. Augustin kotihoitokuulumisia: Kotihoitopaikka on aikuistaloudessa, missä koirakaveri ja kissoja. August on avoin ja ystävällinen poika, joka palkkautuu helposti nameilla. August kulkee suurimmaksi osaksi nätisti hihnassa ja on reagoinut hyvin ohjaukseen, jos on lähtenyt ryntäilemään. August on muutaman kerran innostuessaan yrittänyt hypätä ihmistä vasten. Kun asiaan ei ole kiinnitetty mitään huomiota, poika on istahtanut eteen odottamaan huomion saamista. August ei pidä siitä, että tassuihin kosketaan, siksi kynsien leikkaaminen vaatii vielä aikaa ja harjoittelua. 

August on nyt välillä ollut joitain aikoja yksin, eikä eroahdistusta ole esiintynyt. Perheen toisen koiran kanssa tulee hyvin toimeen. Vahtihaukkumista kuuluu silloin tällöin, oli poika yksin tai ei. Auton kyydissä August on viihtynyt. Koirapuistossa on leikkinyt rennosti perheen toisen koiran kanssa. Ei ole lähtenyt kiihtymään, vaikka aidan toisella puolella on ollut haukkuvia koiria. 

Taustatietoa: August tuli 20.11.2020 Suomeen ja omaan kotiin. Perheeseen kuului myös toinen koira. August palautui yhdistykselle perheen muuttuneen elämäntilanteen sekä koirien hankalaksi muodostuneiden haasteiden vuoksi. Edellinen koti kertoi, että heillä ei ollut enää aikaa ja jaksamista koirille ja he kokivat sen vuoksi vaikeudet sietämättömiksi. Koirat haukkuivat yksin ollessaan jatkuvasti ja naapurit olivat huomauttaneet asiasta toistuvasti. Asunnossa ei ollut mahdollista peittää ikkunoita, joten koirat reagoivat kaikkeen ulkona liikkuvaan sekä muualta kuuluviin ääniin. 

 Perhe kertoi myös, että August on sydämellinen poika, joka kaivautuu mielellään kainaloon ja että August on luottavainen ihmisiä kohtaan. Nyt August etsii omaa rakastavaa loppuelämän kotia omakotitalosta/rivitalosta vahvan vahtiviettinsä vuoksi. August tarvitsee aikaa ja ymmärrystä kaikkeen uuteen sopeutumiseen. Emme luovuta Augustia kerrostaloon tai pienlapsiperheeseen. Toivomme, että uudessa kodissa on koirakaveri. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

 Jos kiinnostuit Augustista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.