Arda

Iloa ja eloa kotiin tuo Arda! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 20.10.2021

Kokoarvio n. 18 kg 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Arda on avoin, iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka rakastaa ihmistä ja haluaa touhuta tämän kanssa. Arda on hyvin oppivainen ja tyttö osaa noutaa pallon ja jopa antaa sen takaisin heittäjälle. Arda on seurallinen, yhteistyöhaluinen ja energinen. Terrierimäisesti hyvin elinvoimainen ja täysillä mukana tekemisissä. Tämä tyttö tarvitsee kodin, jossa on aikaa ja halua touhuta kaikkea kivaa yhdessä. Muuten Arda kyllä keksii itse tekemistä. 

Tyttö tulee toimeen muiden koirien kanssa Arda haettiin turvaan kaupungista, josta tyttö löytyi sidottuna. Lapset olivat antaneet ruokaa ja vettä. Nyt Ardalle etsitään rakastavaa, ymmärtävää ja tyttöön sitoutuvaa kotia. Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ardasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.