Ally

Ally-neiti odottaa omaa kotia 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 27.2.2023 

Sijainti: Leshnikovo, Bulgaria

Ally löytyi tehdasalueelta viiden sisarensa kanssa. Henkilöstö ruokki pentuja ja rakensi pikkuisille oman kopin. Suomalaisella työkomennuksella olleella henkilöllä oli huoli pentujen tulevaisuudesta ja niin hän otti yhteyttä yhdistykseemme. Tytöt saivat turvapaikan tarhalta. Ally on pentueen rauhallisin tyttö, joka ei heti ensimmäisenä ole sähläämässä. Ally on iloinen ja sosiaalinen neiti, joka tykkää rapsutuksista ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. 

Ally etsii rakastavaa ja tyttöön sitoutuvaa kotia, jossa ymmärretään, että kotikoiran elämään ja uuteen ympäristöön sopeutuminen ei tapahdu hetkessä. Kodissa täytyy myös olla aikaa ja halua touhuta tytön kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Allysta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.