Aaron

Moi, minä olen Aaron 

Juuri tällä hetkellä meikäläinen kokee olevansa onnenpoika. Olen turvallisessa paikassa vatsa kylläisenä. Toista oli jokin aika sitten, kun koin olevani yksin koko maailmassa. Minut oli hylätty metsään tien viereen. Siellä kuljeskelin vatsa nälästä kurnien. Sitten tapahtui ihme. Ainakin minun kannaltani katsoen. Kiltti ihminen huomasi tämän pojan ja toi ruokaa useana päivänä. Lopulta hän otti minut mukaansa ja antoi turvapaikan. 

Minä olen kiltti ja sosiaalinen kaveri ihmisten ja narttukoirien seurassa. Vieraillekin ihmisille annan pusuja. Kun ei tarvitse pelätä eikä jännittää mitään, voi vaan olla ja nauttia elämästä. Mutta miltei joka asiassa on aina se mutta. Ja minun kohdallani se tarkoittaa sitä, että vaikka olen nyt turvassa ja saan ruokaa joka päivä, tarvitsen kummin apua. Kummin apu mahdollistaa sen, että jatkossakin voin elää täällä turvassa vatsa kylläisenä. Kiitos, jos voit auttaa. Terveisin Aaron.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.