Aaron

Aaron-pojasta kiva kaveri! 

Uros 

Arvioitu syntymäaika 29.4.2019 

Kokoarvio 25-30 kg 

Kastroidaan ennen Suomeen tuloa 

Aaron on sosiaalinen ja kiltti koira, joka pitää ihmisistä ja narttukoirista. Sen sijaan kissat ja uroskoirat eivät ole tämän pojan mieleen. Mutta pusuja Aaron jakelee ihan vieraillekin ihmisille. Aaron on reipas poika ja on ulkoillut myös hihnassa. Aaron tarvitsee oikeudenmukaisen ja jämptin kodin, jossa on aikaa halua touhuta pojan kanssa ja jossa on jo kokemusta koirista. Aaron oli hylätty metsään tien viereen. Ystävällinen ihminen kävi jonkin aikaa viemässä pojalle ruokaa. Lopulta hän päätti ottaa Aaronin mukaansa. 

Nyt Aaronille etsitään pysyvää ja rakastavaa kotia, jossa osataan antaa pojalle tarpeeksi aikaa uuden elämän omaksumiseen. Uusi ympäristö uusine ihmisineen on suuri elämänmuutos Aaronille. Aaron ei sovellu kotiin, jossa on pieniä lapsia, kissoja tai uroskoiria. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Aaronista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.