Aamos

Aamos etsii omaa kotia! 

Uros 

Arvioitu syntymäaika 08.01.2023 

Aikuiskokoarvio +40 kg, n. 53 cm 

Kastroitu

Aamos on kiltti, avoin ja leikkisä nuori poika. Tasapainoisen oloinen jässikkä. Aamos on kova leikkimään ja touhuamaan sisarustensa kanssa. Ihmisen tavattuaan antaa ensin sisarusten hyppiä ja pomppia ja kun tilanne vähän rauhoittuu, menee itse hakemaan rapsutuksia ja pusuttelemaan. Ison kokonsa vuoksi Aamos on vähän kömpelömpi muihin sisaruksiin verrattuna.. 

Poika rakastaa leluja, on utelias ja osaa myös haukkua. Aamoksen tarina alkaa metsästä. Tiineenä ollut koira löytyi pussiin sullottuna. Pussin löysi sattumalta paikallinen asukas, joka päästi koiran ulos ja antoi ruokaa, sillä tämä oli hyvin laiha ja nälkiintynyt. Ennen kuin koira saatiin pois metsästä, Aamos ja kaksi sisarusta olivat jo syntyneet. Yhdistyksen avustamana kaikki pääsivät turvaan. 

Aamokselle etsitään rakastavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän iloisen ja vauhdikkaan pikkumiehen kanssa. Kodista täytyy löytyä myös ymmärrystä siihen, että sopeutuminen uusiin olosuhteisiin ja ihmisiin vaatii oman aikansa ja tilansa. 

Aamos on tottunut toisiin koiriin, mutta pienten lasten kanssa ei ole ollut tekemisissä. Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Aamoksesta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.