Aada


Kotihoidossa suomessa

ADOPTIOSSA

Aada 
Naaras
Steriloitu
Arvioitu syntymäaika 01/2018

Paino noin 20kg, mutta painoa olisi hyvä tiputtaa tulevassa kodissa

Iloinen Aada etsii omaa kotia Aada on kiltti ja reipas nuori neiti, joka haluaa olla innolla ja täydellä energialla kaikessa mukana.

Aada löydettiin kaukana asutuksesta keskeltä peltoaukeaa todella huonossa kunnossa. Onneksi tarhan vapaaehtoinen löysi hänet ja antoi ruokaa. Aada lähti mielellään mukaan ja pääsi turvaan Kavarnan tarhalle. Tarhalla Aada on asunut nyt parisen vuotta. Tyttö on voimistunut ja muutenkin voi mainiosti.

Aada pitää paljon ihmisistä ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Emme kuitenkaan suosittele samaan talouteen toisen vahvan nartun kanssa. Ei kissaperheeseen. Aada rakastaa ruokaa ja saattaa hyvinkin puolustaa omaansa.

Olisiko juuri sinulla tarjolla oma koti tälle aurinkoiselle ja iloiselle tyttöselle. 

Kotihoitajan kuulumiset

Saapui kotihoitoon 14.10.2022

Kotihoitopaikka Nastola/Uusikylä, omakotitalo

Aadan kotihoitopaikka on aikuistaloudessa kahden oman koiran ja yhden kotihoitolaisen seurana. Matkaväsymyksen jälkeen tytöstä on kuoriutunut varsin reipas neitokainen. Pitää paljon rapsutuksista ja rakastaa huomion saamista.

Alussa Aada oli jonkin verran tarkka syömisistään, mutta nyt ruokailu sujuu toisten seurassa. Puruluut kuitenkin nauttii omassa rauhassaan.

Ulkoillessa tyttö nuuskii kaikki puskat ja pusikot. Pihalenkkejä on vasta tehty samaan aikaan perheen muiden koirien kanssa. Ulkoilut ovat sujuneet hyvin. Pikkuhiljaa Aada on alkanut kiinnostua leluista. Kantelee niitä paikasta toiseen.

Kotiin jäädessään Aada ulvoo jonkin aikaa, mutta rauhoittuu sitten nukkumaan. Tarpeensa tyttö tekee vielä jonkin verran sisälle, mutta sisäsiisteyttä opetellaan ja omaa rytmiä haetaan koko ajan.


Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Aadasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.