Ykä

Mistä löytyy koti Ykälle? 

Uros 

Arvioitu syntymäaika 22.6.2022 

Paino 6 kg 

Kastroitu

Ykä on reipas, avoin ja sosiaalinen ilopilleri, joka on kaikkien kaveri. Iloisesti tulee luokse ja kovasti haluaa touhuta. Ykä asuu laumassa ja tulee hyvin juttuun toisten koirien kanssa. Tämä poika nauttii keskipisteenä olemisesta ja on miellyttämisen haluinen. Ykä vaikuttaa älykkäältä ja sopeutuvalta kaverilta, joka voisi soveltua myös harrastekoiraksi. 

Ykä haettiin turvaan parkkipaikalta rekkojen seasta, jossa oli ollut jo useamman päivän. Välillä oli juoksennellut myös autotiellä. Ykä oli löydettäessä takkuturkki, takut täynnä heinää ja oksia. Hievahtamatta antoi huoltaa turkkinsa. Ykä etsii vastuuntuntoista ja rakastavaa kotia, jossa aikaa ja halua touhuta tämän kanssa. 

Uusi elämä kotikoirana uudessa ympäristössä vaatii kodilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Sopeutumiseen ja uusien asioiden omaksumiseen täytyy osata antaa tarpeeksi aikaa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ykästä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.