Wendy

Wendy tässä, hei vaan!

Sitä en tiedä, miksi minä ja sisarukset päädyimme maantien varteen paikkaan, jossa ei ole mitään. Mutta siellä me pikkuiset heinien ja risujen seassa kuitenkin olimme. Ja mikä ihmeellistä. Tarhanpitäjä oli liikkeellä juuri siellä suunnalla ja huomasi meidät. Me pääsimme turvaan.

Minä olen hieman ujo tyttö. Minusta on viisainta ensin seurailla, mitä ihmiset ympärilläni touhuavat. Mielestäni ei ole fiksua työntää kuonoa suin päin joka paikkaan. Sisaruksieni kanssa kyllä tykkään leikkiä ja juosta.

Tässä olen miettinyt, että olisi loistojuttu, jos minulla olisi oma kummi. Olen kuullut, että kummit ovat ihania ihmisiä, jotka auttavat turvaamaan meidän pienten kasvua ja hyvinvointia täällä tarhalla. Ollaan yhteyksissä!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat!