Viuhti

Hei, minä olen Viuhti! 

Minä synnyin sisareni Tiuhtin kanssa kotioloissa. Mutta me emme olleet toivottuja pentuja. 

Olisimme joutuneet kadulle, ellei meitä olisi haettu turvaan. Ihanaa, kun saamme olla täällä yhdessä. Meistä voi todella sanoa, että me kaksi olemme kuin "paita ja peppu". Minä olen meistä kahdesta se hieman rauhallisempi tyttö, vaikka aika sähikäinen olen minäkin. Juoksen ihmisen jalkoihin ja heittäydyn heti selälleni rapsutettavaksi. Kissojen kanssa jaan ruokakipponi, sillä ne pääsevät meidän aitaukseen. Ihan kivoja kavereita ovat. 

Olen nyt täällä turvassa sisareni kanssa, mutta tarvitsen itselleni kummin auttamaan minua. Ilman kummien apua ja tukea ei meillä tällaisia turvapaikkoja olisikaan. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.