Vilperi


Hei olen Vilperi!


Löydyin niin että tarhanpitäjä oli kuullut huhun minusta ja kolmesta kaveristani erään talon luona. Huhu kertoi että omistajamme on kuollut ja me olimme vailla suojaa.
Tarhanpitäjä tuli meitä katsomaan josta olimme ihmeissämme. Hän kävi meitä ruokkimassa ja aloimmekin luottamaan häneen. Eräänä päivänä he kuitenkin huomasivat että minulla ei ole kaikki kunnossa ja niin he ottivat minut kyytiin ja veivät eläinlääkäriin. Lääkärissä minulla todettiin erhlichia ja anaplasmoosi jotka hoidettiin antibiootilla.


Näin minä pääsyin tarhalle. Kaverini ovat edelleen vanhan kotini luona ja heitä ruokitaan sinne ja heidän vointiaan seurataan, joten heilläkään ei ole hätää.
Täällä tarhalla saan ravitsevaa ruokaa sekä tietysti hoivaa. Haluaisitko alkaa minulle kummiksi ja näin auttaa turvaamaan minun elämääni?

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.
Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Susanna L.

Tiina K..