Vili


ADOPTIOSSA

Vili, naaras

Steriloitu

Ikäarvio 04/2008
Koko 20-kg
Nimestään huolimatta Vili on vanha ja arvokas lady!
Vili on löytynyt nuorena kadulta ja elänyt koko ikänsä lemmikkinä perheessä. Valitettavasti tytön omistaja menehtyi taannoin. Vili on testattu tarhalla punkkivälitteisten tautien varalta ja hänellä todettiin Ehrlichioosi sekä Anaplasmoosi. Antibioottikuuri aloitettiin tulosten valmistuttua.
Vili on ujo tyttö, joka kovasti kaipaa oman ihmisen tarjoamaa huomiota ja vilpitöntä rakkautta.
Vilillä on ollut iho-ongelmia, jotka ovat helpottuneet ajan myötä. Edelleen tytöltä löytyy kuitenkin takapuolesta kovettuma, josta puuttuu karvoja.
Tyttö on kovin alakuloinen ja hämmentynyt tarhalla, joten toivoisimme kovasti löytävämme hänelle vielä loppuelämän kodin rauhalliselta alueelta. Ikänsä ja arkuutensa puolesta etsimme Vilille rauhallista perhettä ympärille, ei pienten lasten kanssa samaan talouteen.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Vilistä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.