Viher


Varattu ADOPTIOSSA

VIher

Uros

Syntymäaika 12.7.2016

Kastroitu

Kokoarvio 8kg

Viher saapui tarhalle yhdessä koirakaverinsa kanssa omistajan jouduttua sairaalaan. Omistaja ei enää myöhemminkään pystynyt huolehtimaan koirista.

Viher on mukava ja kiltti koira, joka pitää ihmisistä ja nauttii rapsutuksista. Viher osaa kulkea nätisti hihnassa eikä ole ainakaan tarhalla ollut haukkuherkkä.

Viher tarvitsee kodin, jossa saa rakkautta ja aikaa. Koirakaveriksi sopii toinen kiltti koira, josta Viher saa turvaa. Viher ottaa myös usein mallia toisesta karvatassusta.

Viheriä ei luovuteta kotiin, jossa on pieniä lapsia.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa.os on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Viheristä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.