Vaiana


ADOPTIOSSA

Vaiana, narttu

Steriloitu

Arvioitu syntymäaika 25.5.2022

Aikuiskokoarvio +20 kg

Sijainti: Kavarna, Bulgaria

Vaiana on iloinen, energinen ja toimelias tyttö. Tätä touhukasta karvatassua ei voi olla huomaamatta. Ensi alkuun uudet ihmiset jännittävät Vaianaa ja tärkeää onkin, että tytön annetaan hoitaa tutustuminen omaan tahtiinsa. Vaiana tulee toimeen muiden koirien kanssa.

Vaiana sai turvapaikan tarhalta sisaruksiensa kanssa, kun tämän emo synnytti kuusi pentua eikä emon omistajalla ollut mahdollisuutta pitää näitä pikkuisia.

Yhdistyksen tuella emo steriloitiin, jottei uusia vahinkopentuja enää synny.

Vaiana etsii rakastavaa kotia, jossa halutaan touhuta tytön kanssa. Kotikoiran elämään sopeutuminen ei tapahdu hetkessä, joten tulevassa kodissa täytyy olla aikaa ja ymmärrystä tälle suloiselle tytölle.

Vaiana toivoo kovin, että saisi jo vaihtaa tarhaelämän oman kodin lämpöön.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Vaianasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.