Toivo


Toivo, uros

Kastroitu

Syntymäaika-arvio 10/2021

Aikuiskokoarvio: ~20kg

Toivo löytyi vapaaehtoisten työntekijöiden toimesta, hänet oli hylätty Kavarnan mäen lähettyville ja siellä nuori poika olikin juoksentelemassa. Pienestä paniikista huolimatta oli Toivo reippaan oloinen.

Toivo on energinen ja iloinen nuori kaveri, joka rakastaa ihmisiä kaikesta kokemastaan huolimatta. Toivo tulee myös hyvin toimeen kissojen sekä toisten koirien kanssa.

Etsimme Toivolle kotia, jossa olisi aikaa ja halua touhuta nuoren pojan kanssa, Toivossa riittää paljon potentiaalia ja energiaa vaikka harraste-koiraksi!

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Toivosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.

Kummini:

Teija H.