Toby

Moikat teille, täällä Toby!

Sitä en tiedä, miksi minä ja sisarukset päädyimme maantien varteen paikkaan, jossa ei ole mitään. Mutta siellä me pikkuiset heinien ja risujen seassa kuitenkin olimme. Ja mikä ihmeellistä. Tarhanpitäjä oli liikkeellä juuri siellä suunnalla ja huomasi meidät. Me pääsimme turvaan.

Minä olen ystävällinen ja hauska poika, hiukan ujo. Olen ajatellut, että minussa taitaa olla jonkin sortin agenttiainesta. Minä nimittäin tarkkailen, mitä muut sisarukseni touhuavat. No sitten kyllä useimmiten teen samat asiat perässä, joten siihen taitaa tulevaisuuteni agenttina lopahtaa.

Mutta kunhan tässä kasvan ja vankistun, niin kuka tietää, mitä elämä tuo tullessaan. Tätä kasvamista tukemaan tarvisin kyllä itselleni kummin. Olisi hienoa olla aikuisena vahva ja terve karvakuono. Hännänheilutuksia ja paljon terveisiä täältä sinulle sinne Suomeen!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat!

Kummi: Sari O