Toby

Tässä on iloinen Toby!

Uros

Kastroitu

Arvioitu syntymäaika 1.11.2022

Aikuiskokoarvio n. 20 kg

Tobya kuvaa ehkä parhaiten sanat, suloinen ja iloinen. Toby on kova touhuamaan sisarustensa kanssa, mutta on hieman epävarma omasta tekemisestä, joten seuraa muiden tekemisiä ja tekee sen jälkeen itse perässä. 

Toby etsii kotia, jossa on kiva koirakaveri opettamassa kotikoiran elämää. Uudet ihmiset jännittävät poikaa kovasti ja siksi Toby tarvitsee kodin, jossa ymmärretään antaa aikaa ja tilaa tälle herkälle vesselille kaiken uuden omaksumiseen ja oppimiseen. Kodissa täytyy olla myös aiempaa kokemusta koirista.

Toby sisaruksineen pelastui tarhanpitäjän toimesta, kun tämä huomasi hylätyt pennut maantien varressa heinien ja risujen seassa. Tarhanpitäjä otti pikkuiset mukaansa ja vei turvaan. Toby odottaa pääsyä kotiin, jossa saa kasvaa ja kehittyä rakastettuna perheenjäsenenä.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Tobysta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.