Tiuhti

Minä olen Tiuhti! 

Minä synnyin sisareni Viuhtin kanssa kotioloissa. Mutta me emme olleet toivottuja pentuja. 

Olisimme joutuneet kadulle, ellei meitä olisi haettu turvaan. Ihanaa, kun saamme olla täällä yhdessä. Meistä voi todella sanoa, että me kaksi olemme kuin "paita ja peppu". Minä olen iloinen, leikkisä ja touhukas tyttö. Juoksen ihmisen jalkoihin ja heittäydyn heti selälleni rapsutettavaksi. 

Kissat pääsevät meidän aitaukseen ja täytyy todeta, että mukavia kavereita ovat. Syömmekin samasta kiposta. On täällä kyllä kivoja koirakavereitakin. 

Olen nyt turvassa sisareni kanssa, mutta tarvitsen itselleni kummin auttamaan minua. 

Kummien apu ja tuki on meille kaikki kaikessa. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.