Tintti

Wuf-wuf ja hei! Minä olen Tintti-poika.

Pentu, joka on vähän ujo ja vielä varauksellinen ihmisiä kohtaan. Minut ja kolme sisarustani haettiin turvaan eräästä vanhasta rakennuksesta, jossa olimme piilossa. Tarhanpitäjä sai meistä tiedon, kun emomme oli yrittänyt näykkiä ihmisiä. Saattoi tehdä niin meitä suojellakseen. Eläinlääkäri, kunnan virkailija ja tarhanpitäjä yrittivät saada myös emon haltuunsa, mutta siinä ei vielä onnistuttu. Me pikkuiset kuitenkin pääsimme tarhalle turvaan.

Minä kun olen vielä pieni ja kasvava poika, tarvitsen paljon ravitsevaa ruokaa ja tietysti muutakin huolenpitoa. Voisitko sinä olla mukana auttamassa minua tulemalla kummikseni. Me molemmat saisimme itsellemme kivan kaverin!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.