Tiko

Onko Tiko sinun koirasi? 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 3.10.2022 

Paino 7,5 kg 

Tämä poika on ollut kotikoirana, mutta olisi laitettu kadulle asumaan, koska pihavahtina oli omistajan mielestä huono. Ei haukkunut, vaan heilutti häntää pihaan tulijalle. Tiko oli liian kiltti ja sosiaalinen. Onneksi poika ei päätynyt kadulle, vaan sai turvapaikan tarhamme kotihoitopaikasta. 

Tiko on todella reipas ja energinen kaveri. Ei arkaile missään tilanteessa. Häntä heiluu koko ajan ja ihmisen edessä hyppää tosi korkealle. Siksi Tikoa ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Tikolla on koirakaverina tyttö, jonka kanssa leikkii kovin. Luovuttaa jopa ruokakipponsa hyvinkin suosiollisesti kaverilleen. 

Tiko varmaan nauttisi, jos tulevassa kodissa olisi mukava koirakaveri odottamassa. Tikolle etsitään rakastavaa ja vastuuntuntoista kotia, jossa pojalle on aikaa ja jossa pojan kanssa halutaan touhuta. Pitää myös tiedostaa, että sopeutuminen uuteen elämään ei tapahdu hetkessä. 

 Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

 Jos kiinnostuit Tikosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.