Tiana

Katsokaas, kuka täällä on! Tiana-tyttö!

Sitä en tiedä, miksi minä ja sisarukset päädyimme maantien varteen paikkaan, jossa ei ole mitään. Mutta siellä me pikkuiset heinien ja risujen seassa kuitenkin olimme. Ja mikä ihmeellistä. Tarhanpitäjä oli liikkeellä juuri siellä suunnalla ja huomasi meidät. Me pääsimme turvaan. Minä olen leikkisä tyttö ja minusta on mukavaa, kun minut huomataan. En tiedä, tuleeko minusta isona sirkustaiteilija, mutta aika näpsäkkä tyttö olen temppuja tekemään.

Tällä hetkellä kuitenkin olen vielä sen verran pieni, että tarvitsen paljon hyvää ruokaa ja huolenpitoa. Jos voisit tulla tälle taiteilijanalulle kummiksi turvaamaan kasvamistani, olisin enempi kuin kiitollinen sinulle. Kuulemisiin!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat!

Kummit: Laila K.