Stara


Täällä Stara-tyttö tervehtii teitä! 

Minä pikkuinen karvatassu synnyin erään miehen pihalle. Emoni sai yhdeksän pentua, joista minä ja kuusi muuta saivat mahdollisuuden elämään. Kaksi sisaruksistani menehtyi. Mies olisi vienyt meidät kaikki metsään, mutta onneksi tarhanpitäjä sai tiedon asiasta ja vei meidät kaikki turvaan Varnan tarhalle. Siellä emoni on saanut rauhassa pitää meistä huolta. 

Luonteeltani olen iloinen ja leikkisä tyttö. Lisäksi vielä erittäin suloinen. Uudet ihmiset ja asiat jännittävät minua vielä kovin, mutta tarhanpitäjään olen jo oppinut luottamaan. Pienin askelin ja päivä kerrallaan eteenpäin mennään. Voisitko sinä tulla minulle kummiksi turvaamaan minun kasvuani ja kehittymistäni täällä tarhalla? Auttaisit minua saamaan mahdollisimman hyvän alun elämälleni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.