Selja

Heipat kaikille! Tässä esittäydyn minä, Selja.

Olen vielä ihan pieni tyttö. Minut ja kolme sisarustani haettiin turvaan eräästä vanhasta rakennuksesta, jossa olimme piilossa. Tarhanpitäjä sai meistä tiedon, kun emomme oli yrittänyt näykkiä ihmisiä. Saattoi tehdä niin meitä suojellakseen. Eläinlääkäri, kunnan virkailija ja tarhanpitäjä yrittivät saada myös emon haltuunsa, mutta siinä ei vielä onnistuttu. Me pikkuiset kuitenkin pääsimme tarhalle turvaan.

Minä saan leikkiä ja touhuta täällä niin kuin pennuilla on tapana tehdä. Minua onnisti, kun sain oman turvapaikan. Tarvitsen kuitenkin itselleni ystävän, joka haluaa olla mukana auttamassa minun elämistäni täällä tarhalla. Ottaisitko sinä minut kummikoiraksesi!

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummi: Liisa J