Sara


Tule kummiksi Saralle! 

Ystävällinen ihminen pelasti minut kadulta. Hän huomasi, että tassuni oli todella huonossa kunnossa, antura kokonaan rikki. Pelastajani halusi auttaa ja vei minut eläinlääkärille ja otti kotiinsa asumaan. Eläinlääkäri on hoitanut tassuani usean kuukauden ajan useita kertoja viikossa. 

Minä en sitten voinutkaan jäädä tämän ihmisen luokse asumaan, sillä hänellä oli ennestään jo kaksi muuta koiraa. Naapurit eivät hyväksyneet enää kolmatta. Onnekseni pääsin tänne tarhalle turvaan, sillä usean kuukauden hoidon jälkeen en selviäisi enää kadulla. Lisäksi jalkani tarvitsee vielä erikoislääkärin lisätutkimuksia. Auta sinä minua turvaamalla minun elämääni täällä. Tule kummikseni! 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: Vstoevi