Samu


Hei olen Samu!

Löydyin sisarusteni kanssa hautausmaalle hylättynä. Kaupunki ilmoitti tarhanpitäjälle meistä, joka tuli meitä hakemaan hautausmaalta. Valitettavasti kaksi sisarustani oli jo menehtynyt kun tarhanpitäjä löysi meidät, mutta meidät loput hän otti mukaansa. Apua saimme juuri viime hetkillä. Yksi sisaristani on klinikalla hoidettava jalkavamman vuoksi, mutta me loput pääsimme tänne tarhalle kasvamaan.

Täällä tarhalla meillä on pehmoiset pedit ja saamme ravinteikasta ruokaa, lisäksi meidät madotetaan ja meille aloitetaan rokotusohjelma.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Paula P.