Safira


Kotihoidossa suomessa

ADOPTIOSSA

Safira, naaras

Steriloitu

Syntymäaika-arvio 03/2021

Aikuiskokoarvio 20-25kg

Safira löytyi sisarustensa kanssa hylättyinä hautausmaalla. Kaupunki soitti tarhanpitäjälle hylätyistä pennuista, ja valitettavasti kaksi sisarusta olivat jo menehtyneet heidän saapuessaan pentuja noutamaan.

Safira on hyvin suloinen ja ystävällinen nuori tyttö, niin ulkoisesti, kuin sisäisestikkin! Tyttö tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, eikä hän ole päällepäsmäri.

Uudet ihmiset jännittävät Safiraa, ja kodilta vaadimme aikaa ja kärsivällisyyttä Safiralle. Tytöllä on energiaa puuhailla ja sohvaperunaksi tästä nuoresta kaverista ei ole!

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Safirasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.