Ruse


Ruse kaipaa omaa kummia! 

Minä sievä ja vielä pieni tyttö olen syntynyt erään miehen pihalle. Emoni pyöräytti yhdeksän pentua, joista minä ja kuusi muuta saivat mahdollisuuden elämään. Kaksi sisaruksistani menehtyi. Mies olisi vienyt meidät kaikki metsään, mutta onneksi tarhanpitäjä sai tiedon asiasta ja vei meidät kaikki turvaan Varnan tarhalle. Siellä emoni on saanut rauhassa pitää meistä huolta. 

Minä olen herkkä ja arka tyttö. Uudet asiat ovat vielä kovin jännittäviä. Ihmiseen tutustuminen vie oman aikansa, mutta hiljaa hyvä tulee. Muuten minä olen iloinen ja leikkisä tyttö. Toivomuksena minulla on, että saisin oman kummin turvaamaan elämääni täällä tarhalla. Voisitko se olla juuri sinä? 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: Liisa J.