Roope


Varattu omaan kotiin!

Kotihoidossa Suomessa

ADOPTIOSSA

Roope, uros

Kastroitu 

Arvioitu paino n. 12 kg 

Arvioitu syntymäaika 06/2021 

Roope pääsi tarhalle turvaan, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä eräässä talossa. Siellä nainen oli yrittänyt pelastaa koiria ja huolehtia niistä, mutta valitettavasti tilanne oli riistäytynyt hallinnasta eikä asiat näyttäneet hyviltä. 

Roope on iloinen ja rauhallinen nuori poika, joka ottaa kontaktia vieraisiinkin ihmisiin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Mutta ykkönen on kuitenkin ihminen, joten pärjää myös ainoana koirana. Roope tarvii kodin, jossa sitä rakastetaan ja jossa se pääsee mukaan touhuihin. Roope on sellainen kaveri, joka lähtisi oman ihmisen kanssa vaikka kuuhun. Ulkona saattaa toisen koiran innoittamana haukkua. Tämän vuoksi emme suosittele kerrostaloon. Tosin nyt kotihoidossa ollessaan ei ole sisällä haukkunut. Joten ehdoton tuo suositus ei ole. 

Ei kotiin, jossa on pieniä lapsia. Roopesta saa hyvän ja uskollisen ystävän. Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/ kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. Jos kiinnostuit Roopesta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.