Rocko


ERITYISADOPTIOSSA

Rocko etsii kotia erityisadoptiossa!

Kotihoidossa Suomessa

Uros

Kastroitu

Syntymäaika-arvio 10.10.2014

Koko n. 15 kg

Kotihoidossa Suomessa 14.10.2022 alkaen

Rocko on herttainen pappa, joka rakastaa ihmisiä ja ennen kaikkea rapsutuksia. Vieraat ihmiset ovat myös ihania ja niiden luokse poika varovasti menee tekemään tuttavuutta. Vaikka Rockolla on ikää, tykkää hän leikkiä ja pelleillä ihmisen kanssa. Itsekseen poika taas leikkii mielellään palloilla ja leluilla. Sängyn mylläys ja tavaroiden piilottaminen omaan pesäkoloon on myös mielipuuhia. Kengät löytyvätkin usein Rockon piilopaikasta. Rocko ei niitä riko, mutta saattaa ihan pikkuisen maistella.

Rocko on aivan ihastuttava ja rakastettava pikku ukko. Mutta Rockolla on traumoja entisestä elämästä ja ne tuovat haastetta nykyhetkeen. Poika pelkää toisia koiria, joten etsimme kotia ainoana koirana. Kodissa täytyy olla kokemusta koirista jo ennestään ja ymmärrystä sekä aikaa kohdata traumatisoitunut koira.

Rockoa ei luovuteta lapsiperheeseen.

Rocko tarvitsee selkeät rutiinit päivään ja paikan, jossa saa rauhoittua. Mielellään tila, jonka saa eristettyä esim. portilla. Rockon hyvinvoinnin kannalta kodissa tulisi olla aidattu piha, jossa poika saa juosta ja temmeltää. 

Taustatietoa Rockosta: 

Rocko on löytynyt pentuna kadulta, jossa poika joutui kaltoin kohdelluksi. Rockolla oli pahoja iho-ongelmia ja karva huonossa kunnossa, joten ihmiset heittelivät poikaa kivillä ja hätistelivät pois. Tästä syystä Rocko on varauksellinen vieraita ihmisiä kohtaan. Rockon kiinniottaminenkin ja turvaan saaminen onnistui vasta kuukausien päästä.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Rockosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.