Rocko


ERITYISADOPTIOSSA

Rocko etsii kotia erityisadoptiossa!

Kotihoidossa Suomessa

Uros

Kastroitu

Syntymäaika-arvio 10.10.2014

Koko n. 15 kg

Kotihoidossa Suomessa 14.10.2022 alkaen

Rocko on ujo ja arka poika, joka rakastaa ihmisiä, vaikka uudet ihmiset jännittävätkin ensi alkuun. Rocko on mitä herttaisin poika, joka tarvitsee kodin, jossa ymmärretään antaa aikaa ja tilaa kaiken uuden oppimiseen ja omaksumiseen. Kotikoiran elämä on Rockolle uutta ja ihmeellistä. Kotihoidossa olon aikana Rockon suu ja hampaat on hoidettu kuntoon.

Rocko on löytynyt pentuna kadulta, jossa poika joutui kaltoin kohdelluksi. Rockolla oli pahoja iho-ongelmia ja karva huonossa kunnossa, joten ihmiset heittelivät poikaa kivillä ja hätistelivät pois. Tästä syystä Rocko on varauksellinen vieraita ihmisiä kohtaan. Rockon kiinniottaminenkin ja turvaan saaminen onnistui vasta kuukausien päästä.

Rocko etsii rakastavaa kotia, jossa on jo ennestään kokemusta rescue-koirista. Rocko tarvitsee kodin rauhalliselta alueelta joko rivitalosta tai omakotitalosta.  Rocko sopii kodin ainoaksi koiraksi tai rauhallisen koiran kaveriksi.

Rockoa ei luovuteta pienlapsiperheeseen.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Rockosta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.