Rocko


ERITYISADOPTIOSSA

Rocko, uros
Kastroitu
Syntymäaika-arvio 10/2014
Koko n.20kg
Rocko on löytynyt pentuna kadulta hurjan näköisten iho-ongelmien kanssa. Hänellä oli vähän karvaa ja ihon kunnon takia ihmiset hätistelivät häntä pois ja heittelivät kivillä.
Eräs tyttö yritti ottaa Rockoa kiinni, mutta Rockolla oli suuren suuria vaikeuksia luottaa ihmisiin ja kiinniottaminen onnistui vasta kuukausien päästä. Rocko piti kovaa pelokasta ääntä aina, kun joku tuli hänen lähelleen.
Rocko pääsi erään naisen luokse asumaan ja ajan kuluessa Rocko ymmärsi, että hän on turvallisessa paikassa, jossa häntä kohdellaan hyvin ja ettei hänellä tehdä enää mitään pahaa. Ymmärrettyään tämän, hän jopa alkoi hakea turvalliseksi kokemaltaan ihmiseltä huomiota.
Rocko on hyvin varauksellinen uusia ihmisiä kohtaan. Jos hän tapaa uuden ihmisen, saattaa hän piiloutua ja pitää pelokasta ääntä.
Rocko etsii koirakokenutta kotia rauhalliselta alueelta. Emme luovuta poikaa pienlapsiperheeseen. Poika tarvitsee omaa tilaa ja aikaa luodakseen luottamuksen tulevaan perheeseensä.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Rockosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.