Risto Reipas


Varattu ADOPTIOSSA

Risto Reipas, Uros

Syntymäaika 1.2.2022

Aikuiskokoarvio +20 kg

Kastroidaan ennen Suomeen tuloa

Risto Reipas löytyi kadulta läheltä Leshnikovoa emonsa ja sisarustensa kanssa. Leshnikovossa asuva aktiivimme kävi hakemassa pennut ja vei ne kotiinsa turvaan. Pentuja oli alunperin viisi, mutta yksi oli valitettavasti ehtinyt jäädä auton alle.

Kovia kokenut ja siksi pelokas emo saatiin myös lopulta turvaan kotihoitopaikkaan.

Risto Reipas on pentueen rauhallisin. Poika tulee suoraan syliin hakemaan rapsutuksia ja nauttii saamastaan huomiosta. Sylissä ollessaan Risto Reipas laittaa kuononsa olkapäälle ja odottaa halauksia. Poika istuu sylissä vaikka kuinka kauan toisten pentujen leikkiessä.

Poika on herkkä, mutta reipas karvatassu. Soveltuu perheen ainoaksi koiraksi tai jos perheessä on rauhallinen koirakaveri.

Risto Reippaalla on tähän mennessä ollut koirakavereina vain omat sisaruksensa. Hyvin on tullut toimeen niiden kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Risto Reippaasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.