Rex


ADOPTIOSSA

Rex, uros

Syntymäaika 1.2.2022

Aikuiskokoarvio +20 kg

Kastroitu

Rex löytyi kadulta läheltä Leshnikovoa emonsa ja sisarustensa kanssa. Leshnikovossa asuva aktiivimme kävi hakemassa pennut ja vei ne kotiinsa turvaan. Pentuja oli alunperin viisi, mutta yksi oli valitettavasti ehtinyt jäädä auton alle.

Kovia kokenut ja siksi pelokas emo saatiin myös lopulta turvaan kotihoitopaikkaan.

Luonteeltaan Rex on herttainen ilopilleri. Pentueen hulivili elämästä nauttija. Rex on aktiivinen, avoin, rohkea ja energinen. Poika nauttii ihmisen huomiosta ja pitää rapsutuksista. Pihalla touhuilee omiansa, mutta jos ihminen katoaa näkyvistä, tulee hätä.

Rexiä ei luovuteta perheeseen, jossa on toinen nuori uroskoira.

Rexillä on tähän mennessä ollut koirakavereina vain omat sisaruksensa. Hyvin on tullut toimeen niiden kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Rexistä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.